Islam

En syn som blir vanligare och vanligare i Sverige – Religiös maskering

kölädmodemuslimer

Det är mycket nytt i dagens Sverige som man ju måste lära sig. Burka, Niqab och Hijab är ju religiös maskering och det blir vanligare och vanligare att man stöter på ute i samhället. Burka har jag endast sett en fem-sex gånger och den är ju den ovanligaste muslimska beklädnaden av de tre olika på bilden ovan.

Men hijab ser jag i princip varje dag och då bor jag ändå inte i någon av Sveriges största städer. Niqab såg jag ofta i den stad jag bodde i för tre år sedan. Arabisk och muslimsk kultur, muslimska traditioner och muslimska seder och bruk, som alltså gör sig mer och mer påmind i Sverige.

Jag är född i Malmö och uppvuxen på beryktade Rosengård. Redan på den tiden så fanns det gott om muslimer, men inte en enda gång, vad jag kan dra mig till minnes, så såg jag någon bärandes på burka, hijab eller niqab. De verkade klara sig utan sådan beklädnad på den tiden.

Det händer alltså något på vägen, något som får muslimerna att engagera sig, vara med i och känna samhörighet med. Svaret på vad det var som hände, det är det att 1980 så stod Islamic Center klart i Malmö och i Islamic Center så inrymdes en moské. Här tror jag vi kan se den första radikaliseringen av muslimer som känner gemenskap i religionen.

Och snabbt lär sig muslimska män att kvinnan måste täcka sig så mycket det bara går, och muslimerna i Malmö förändrades och på Rosengård var de inte lika trevliga längre utan muslimerna gick oftast i grupper ivrigt diskuterandes och de gled liksom bort ifrån själva samhället på något vis.

Jag flyttade från Rosengård 1980 men dit vi flyttade, Augustenborg, där fanns också gott om muslimer och där var klimatet likadant. Det hade blivit lite kallare på något vis. Idag finns det ju snart en kmoské i varje svensk stad och de är snart en miljon muslimer. En siffra folk skulle gapskrattat åt om de fick höra det 1979, och antagligen hade de trott att man var en riktig idiot att komma med ett sådant idiotiskt påstående.

Andra saker som på något sätt hittat till det svenska samhället är ex. gruppvåldtäkterna. Det fanns inte i Sverige förr och jag har letat och letat på nätet, men hittar ingenting alls om detta fenomen som i antal fullständigt exploderat och det händer snart gruppvåldtäkter varje dag.

Sexualbrotten har skjutit i höjden rent statistiskt och ser man diagram över begågna sexualbrott och sen ser på diagram över muslimsk invandring, ja så går de nästan hand i hand. Detta är fakta som man kan ta del av på BRÅ:s hemsida. Det är regeringens eget råd som för statistik över brottsligheten i Sverige.

Hederskulturen var inget man märkte av på 70 och 80-talet, men som numera visat sitt fula tryne mer än en gång. Man minns Fadime, som blir skjuten till döds av sin far för att hon dragit skam över familjen, och utan att tveka så mördar han alltså sin egen dotter!? Och denna sortens brottslighet är ju bland det mest vidriga vi har i landet.

Speciellt kurder och kosovoalbaner lever med denna hederskultur och likaså sk. blodshämnd. Mördas någon i en familj, så hämnas den familjen och mördar någon i mördarens familj. Och så fortsätter vålds-spiralen att rotera snabbare och snabbare och nere i Kosovo där finns det byar där nästan samtliga män har blivit mördade.

Och detta fenomen är idag alltså vanligt förekommande i Sverige. Barngiftemål är också ett nytt inslag i vårt annars hypermoderna samhälle, och egentligen är det ju förbannat märkligt att det ens får finnas till. Och det då det i princip handlar om rena slavhandeln. Ramadan är en ständigt återkommande händelse som sker varje år, det är alltså när muslimerna fastar, och endast får äta och dricka efter solnedgången.

Det har hörts röster från sunkiga socialister och halvberusade liberaler om att göra ramadan till en svensk högtid, och hur tänker de som har dessa idéer? Eller tänker de inte alls? Vi har ju liksom våra svenska högtider och traditioner som vi värnar om, medans muslimerna har sina olika hjögtider och traditioner.

Jag ser liksom inte riktigt vad det skulle tjäna till, och så vitt jag vet så är ju Sverige, ända sedan 900-talet, ett kristet land och i ett kristet land där firas inte ramadan, och svårare än så är det inte. De har sitt och vi har vårt. Nu gnäller ju emellertid muslimer lite varstans över att vi firar jul och har som tradition att tomten kommer.

Detta gillas alltså inte av vissa muslimska grupperingar. Men här begår ju muslimerna ett mycket stort misstag, och det är att de borde nog vetat om vilken slags religion vi har här i Sverige och vilka slags traditioner vi har. Och att komma utifrån och flytta in till Sverige och sedan börja klaga och gnälla över vårt sätt att leva? Nej det är så fel det bara kan bli.

Men just religionen islam är sådan att den tar först fäste, växer sig sakta starkare och sen sprider den sig för att som mål ta över och bli den rådande religionen i landet, staden eller området. Men alltså, det kommer aldrig någonsin ske i Sverige och det är en total omöjlighet. Så är det.

Lika omöjligt som om jag och sex man till flyger ner till Afghanistan imorgon och proklamerar att vi är ditkomna enbart för att bygga en kyrka. Ja det hade vi ju naturligtvis fått ett rungande nej till, och det mest troliga är nog också det att vi skulle bli skjutna till döds av uppretade talibaner.

Ser ni skillnaden här, de kommer alltså hit och vill ha det ena och ha det andra, men vänder man lite på det, som med exemplet med Afghanistan, ja så blir det ju ett blodbad som resultat. Vad är det då som säger att de ska ha det ena och sen ha det andra? Jag ser liksom inte logiken här, gör någon det?

M.S

Annonser