Brott

Den tyske högerpolitikern Frank Magnitz utsatt för ett brutalt mordförsök – Är svårt skadad

  Orföranden för tyska partiet AfD, Frank Magnitz, har utsatts för ett mordförsök och han ligger nu svårt skadad på sjukhus i Tyskland. Det var tre personer som gav sig på Magnitz och misshandlade honom nästan till döds.

Han ådrog sig en stor huvudskada och på bilder på Facebook ser man att framdelen av huvudet nästan har klyvits som om angriparna använt en yxa. Kolleger till Magnitz sa i ett uttalande att det var en svart dag för Tyskland och demokratin.

0_frank-magnitz

En byggnadsarbetare blev Magnitz’s räddning då han jagade iväg angriparna och sen satte fart efter dem, men de är fortfarande på fri fot.

Om det senare visar sig ha varit invandrare som utsatt Magnitz för mordförsöket, ja då kommer det bli ett jävla liv i Tyskland.

Mirror.co.uk

 

Annonser