Okategoriserade

Dagens bild VII: Skrämmande statistik alltså

Att ta del av denna informationen och denna statistiken är ju skrämmande alltså. Att den ökade migrationen går hand i handsken med det ökase antalet våldtäkter är ju ingen nyhet men set är ändå skrämmande att se. Vad ska vi göra åt problemet då? Ja vad sägs om att kraftigt begränsa invandringen från muslimska länder, de anpassar ju sig extremt dåligt så det finns liksom inget att tjäna på att släppa in hundratusentals muslimer till in i Sverige. Det får liksom räcka nu, det är för jävligt redan som det är så 2-300000 till, nej det är rena rama mardrömmen alltså. Mellanöstern och Nordafrika skulle räknas in till de omgåden som vi skulle vara extremt restriktiva med gällande migration. Förhoppningsvis kommer SD i någon slags vågmästarroll så de kan jobba för detta.

                                M.S
Annonser

Kategorier:Okategoriserade