EU

Dagens bild II: Skylten borde finnas vid varje svensk gränskontroll – Ett Sverige utan EU-medlemskap!

En skylt som man med glädje vill se vid svenska gränsövergångar. Ett Sverige utanför Europeiska Unionen. En önskedröm, men visst hade det varit en härlig känsla, att vakna imorgon bitti och så visar det sig bara ha varit en mycket otäck mardröm. Bara årsavgiften som vi betalar för att vara medlem i fylletrattens EU är 45 miljarder.

Alltså hallå?! Hur mycket skulle vi inte kunna rusta upp skola, sjukvård eller omsorg? Jag vill inte vara med att betala till den pengamagnet som EU är idag, den suger pengarna och musten ur de mindre och fattigare länderna så de blir i princip konkursvärdiga Storbritannien ska lämna via sitt Brexit, ja det är glädjande och bara att ta efter.

Theresa May verkar försöka göra vad hon kan för att sabotera utträdet ur EU, men det kommer hon inte lyckas meda. Det ironiska är att detta jävla spektakel också leds av en av Belgiens värsta alkoholister, Herr Juncker. Och det blir lite som att den störste av idioter ska leda fåren. En skicklig idioter alltså.

Nästan lite bibliskt här alltså. Ex. Polen, som är det land som får mest av EU, men som också är det land soma ger minst tillbaka till EU. Detta gör en del väldigt arga, men jag ser bara smarthet, känsla och rätt prioriteringar i deras beteende. Inget annat. Så klart att de ska ta av kakan när kakfatetä ställts fram och sedan är det väl ändå upp till Polen vad och hur de ger tillbaka till EU, eller hur?

Knappast något för Stefan Löfven att klaga på, eller ska han skicka Gustav Fridolin för att ta polackerna i öronen? Som han skulle göra med Ungerns boss Herr Orban, hahaha! Stackars Fridolin där alltså, de skrattar nog fortfarande efter hans besök. Att få se och höra det, ja det hade varit suveränt och antagligen roligt så vidare pass. Så att vi, Sverige, på sikt ska lämna EU det är jag som möjligt, önskvärt och förbannat gott!

M.S

Annonser