Afghanerna

Angående afghanerna i Europa – Varför inte ta och åka hem nu?

I helgen mördades en pensionär i Tyskland, och anledningen till att det skrivits om detta runt om i Europa är pga en anledning. Och det är att det var en afghansk migrant som dödade den äldre mannen. Och nu har röster hörts lite varstans om att skicka hem alla afghaner, alltså tillbaka till Afghanistan. Här i Europa har de ingen framtid, utan de kommer bara att bli utslagna utan någon bostad och ingen inkomst. Vilket naturligtvis gör att klivet till att bli kriminell inte är särskilt långt. Nej deportera alla afghaner ut ur Europa innan vi snart har 3-400000 afghanska ensamkommande som desperat driver omkring i våra städer. Nu är det nog. Återstår att se hur tyskarna gör, men så länge Merkel är förbundskansler så händer det nog ingenting.

Jenny Piper

Annonser