Danmark

Danske hatpredikanten – Said Mansour mister sitt medborgarskap i Danmark och utvisas

saidmonsour1

Bild: Hatpredikanten Said Mansouri som nu ska deporteras till Marocko

Ja då har Danmark än en gång visat att de tar detta med radikal, militant och politisk islamism på allvar. Att det är ett fenomen som kan bli mycket farligt, ja det måste väl de flesta ha insett vid detta laget? Terrorattacken på Drottninggatan i Stockholm visade ju att hatet mot oss och mot våra värderingar och traditioner det finns där ständigt och blir bara värre och värre.

Exempelvis detta med alla de åtevändande individer som varit nere och krigat på IS-sidan, och haft drölmmen om att få leva i ett shariastyrt kalifat, ja det måste ju undersökas noga. För de som begått krigsbrott som mord, massmord, tortyr och systematiska våldtäkter – de ska ju inte nu sitta hemma i Sverige helt anonyma i en trerummare i Rinkeby eller i Bergsjön.

De ska ju undersökas noga om de nyss nämnda brotten och finns det minsta bevis, ja då ska ju åtal väckas och de ska sedan vid ev. fällande dom sättas i fängelse, utvisas (om de nu inte är svenska medborgare) och SÄPO måste ju kartlägga dessa återvändare noga för i Syrien och Irak har de ju fått vapenträning och lärt sig strida på riktigt allvar.

Och att helt plötsligt få in några hundra av den kalibern av människor, in i Sverige, ja det kan ju inte ses som något annat än rent vansinne! De är presumtivt livsfarliga, kanske de farligaste vi har i befolkningen.

Så att man ska göra som danskarna nu gjort mot hatpredikanten Mansour, ja det vore det bästa, men det kan vi bara ta och glömma då det ska daltas och svassas med dessa återvändare. De ska ha betald vård vid behov och terapi och liknande, ja naturligtvis helt betald av staten, som ju i mångt och mycket är våra skattepengar.

saidmansour2

Danmark har helt enkelt dragit in Said Mansours danska medborgarskap och han ska utvisas, alltså deporteras, tillbaka Marocko som är hans gamla hemland. Fallet är unikt och kommer förhoppningsvis att fungera som ett prejudikat som då kan användas och åberopas i andra liknande fall.

Jag önskar att Sverige kunde tvätta bort all politisk korrekthet och den vänsterliberala galenskapen som ligger tungt som ett lock över oss i Sverige. Finns liksom inget go i oss och i utlandet skrattar de åt oss och menar mer eller mindre att vi är rent dumma i huvudet. Ja j,ag är ju ingen psykiatriker så om just det vet jag inget, men jag tror att svenskarna sakta men säkert har börjat vakna till. Och det var i så fall på tiden. Och att vi ska ta efter Danmark i liknande svenska ärenden, det tycker jag är en självklarhet.

Morroco World News

Annonser