Brott

Kriminell arab våldtog 9-åring i soprummet – Erkänner sitt brott

3196

En tungt kriminell libyer erkänner att det var han som våldtolg en nioåring i ett soprum. Naturligtvis skedde detta i Malmö. Den 30-årige mannen från Libyen åtalas nu för grov våldtäkt mot en 9-årig flicka. Mannen erkänner brottet och åklagaren yrkar på att han ska utvisas med förbud att återvända under 15 år.

Se där! Vad då femton år? Han ska naturligtvis aldrig mer få beträda svensk mark efter utvisningen. Varför hålla tillbaka i den sakfrågan, den är väl ändå självklar! Men tydligen inte för åklagaren som nöjer sig med femton års utvisning. Märkligt, eller hur?

Det var den 25 oktober i år som mannen lurade in en 9-årig flicka i ett soprum som han sedan låste. Han brottade ner henne på golvet, slog henne i ansiktet, drog av hennes kläder på underkroppen och höll fast hennes ben. Han tog även stryptag om hennes hals och hotade att slå henne om hon inte slutade skrika när han våldtog henne.

Åklagarna runt om i Sverighes domstolar får fan ta och stila sig med detta och börja döma ut utvisning på livstid!

Nyheter Idag