Brott

Ett svenskt kriminellt gäng, ”svenskarna”, – Det våldsammaste gäng som den spanska polisen någonsin sett!

svensktgängispanien

MALAGA: En grupp på nio män från Malmö misstänks nu ha agerat mordpatrull åt kokainmaffian i södra Spanien. Spansk polis beskriver gänget som det våldsammaste de sett, och de kunde gripas i Malaga och Malmö efter ett samarbete med svensk polis.

Spansk polis beskriver de svenska medborgare som gripits i Malaga som det våldsammaste gäng de någonsin har sett i södra Spanien, enligt El Pais. Gruppen är enligt spansk polis av nordafrikanskt ursprung, men kommer från Malmö och kallas därför för los suecos, ”svenskarna”.

Ännu mer härlig PR för Sverige utomlands. Det är sexbrott, skjutningar och gängkriminalitet som är det som kommer i tidningarna. Bomber mot polisstationer, handgranater används som om det vore leksaker, poliser blir beskjutna i hemmiljö och detta bara blir värre och värre. Och det verkar inte finnas någon gräns för vansinnet. Förbannad babbe-brottslighet för det är exakt vad det är, och inget annat!

Gruppen består av nio personer och leds av två bröder, båda under trettio. Polisen misstänker att de utfört minst två mord i Spanien. Den 12 maj sköts knarksmugglaren David Ávila Ramos, känd som ”Maradona” i den spanska undre världen, ihjäl när han satt i sin bil på väg från kyrkan. Den svartklädda skytten körde upp intill Ramos bil på en motorcykel utan registreringsplåtar och avlossade fem skott in igenom bilrutan. Ramos fru och barn satt i bilen när mordet begicks.

Polisen i Sverige måste hårdna till radikalt och visa att det är de som bestämmer och inte pistolbeväpnade utländskas gangsters. Man kan se en kuslig förändring av brottsligheten och samhället och det är att idag vid skjutningar så bär de inte alltid maskering vilket är ett meddelande till polisen om att – ingen vittnar mot oss! Totalt jävla sinnessjukt.

Nyheter Idag

Annonser

1 svar »