Brott

Fakta angående sexualbrott 2012-2017

domarvidexualbrott.png

Bild: Ett faktablad från Petterssons Blogg

95.6% av överfallsvåldtäkterna begås av män med utländsk härkomst. 90% av gruppvåldtäkterna begås av män med utomeuropeisk härkomst. Det är bara två punkter med fakta som gör en mer än lite förbannad.

Livstids utvisning ur riket ska ges per automatik vid sådan här brottslighet, ok att det är möjligt att de tar sig hit igen, men de ska alltid utvisas på livstid, och helst också sitta av straffet i fängelse i hemlandet.

Det ska inte spela den minsta roll om de då skulle riskera otrevligheter i hemlandet, vilket de borde tänkt på innan de begick sexbrottet.

För att prata klarspråk nu, det är nästan bara män från Nordafrika och män från Mellanöstern, den så kallade MENA-regionen (MiddleEast-NorthAfrica), som gör sig skyldiga till gruppvåldtäkterna.

Det fenomenet fanns inte ens i Sverige innan massinvandringen tog fart, och nu måste väl ändå denna sortens brott motverkas på alla nivåer?

Gruppvåldtäkt har idag inte ens en egen paragraf, utan det faller in i paragrafen om våldtäkt / grov våldtäkt.

Antingen skriver man in gruppvåldtäkt i lagboken, eller så gör man som så att när det gäller en gruppvåldtäkt, ja då ska det per automatik falla in under grov våldtäkt, och även ha fängelsestraff som praxis.

Man ska inte kunna klara sig från fängelsestraff vid en våldtäkt. Varken fotboja, böter eller skyddstillsyn ska kunna utdömas. Utan det ska ge frihetsberövning och ingenting annat.

Eftersom det förra året anmäldes 19700 sexualbrott i Sverige, så räknar polisen idag in det under vardagsbrottsligheten.

Tillsammans med snatteri, bilstöld eller olaga hot. Ett brott alltså som i värsta fall kan ge en gärningsman fjorton års fängelse!!

Och ändå faller det in under vardagsbrottsligheten, och är inte det smått sinnessjukt…ja då vet jag inte vad sinnessjukt är.

M.S

Annonser

1 svar »