Brott

Norsk pedofil åtalad för 300 sexbrott – Bland annat sk. grooming

norrmanpedofil

Bild: Temabild

Numera är det ganska vanligt med dessa perversa människors brott som man kan läsa om i media. Detta ett fall av bland annat grooming. Var i helsike kommer alla pedofiler och äckliga sexbrottslingar ifrån för de senaste åren verkar det ju ha ökat explosionsartat! Detta med internet har verkligen en nattsvart baksida och många otäcka och sjuka saker görs möjligt med internetsurfande. Tyvärr!

En norsk man i 20-årsåldern har åtalats för sexuellt utnyttjande av omkring 300 pojkar i åldrarna 13–16, enligt norska åklagare.

Mannen har utgett sig för att vara kvinna i chattforum och lurat pojkarna att filma sig själva när de utfört sexuella akter.

Brotten inleddes under 2011 och har begåtts mot pojkar i Norge och andra nordiska länder, enligt åklagarmyndigheten.

Brottsmålet är det största fallet av sexuellt utnyttjande i Norges historia.

Mannen, som beskrivs som en fotbollsdomare i norska medier, erkänner handlingarna, rapporterar NRK.

Rättegången mot honom hålls under nästa år.

Ja, lås in honom på psykiatrisk klinik bara och det då pedofili är en allvarlig psykisk störning och som är kronisk och ej går att åtgärda. Där ska dessa perversa och äckliga människor sitta och inte i fängelse. För de kommer ut relativt snabbt ur fängelser, vilket de verkligen inte gör från rättspsyk. Där är vårdtiderna långa och ofta mer än tio år. 

Aftonbladet

Annonser