Moderaterna

Hanif Bali, M, vill stoppa all invandring – Är han på riktigt eller?

Hanif_Bali_(18767576534)

Bild: Den moderate politikern – Hanif Bali

Den moderate riksdagsledamoten Hanif Bali menar att Sverige inte kan ta emot några flyktingar alls, rapporterar SVT.

– Just nu behöver mottagandet ligga på noll. Vi har tagit emot för många och vi har ett jättestort problem med bostäder och utanförskap, säger han i en intervju med Anna Hedenmo i programmet ”Min Sanning” i SVT.

Kvoten bör ligga kvar tills utanförskapsproblemen i Sverige är lösta menar Hanif Bali. – Om det tar tio eller femton år så gör det det, menar han.

Alltså, är han på riktigt eller!? Detta måste väl nog ändå ses som bland det mest klarspråks-betonade som en svensk riksdagspolitiker någonsin sagt! Han sitter i fel bo tyvärr, vore bäst om SD värvade honom för han skulle dra till sig många nya väljare.

Hanif Bali kom själv som ensamkommande treåring till Sverige i början av 90-talet. För programledaren Anna Hedenmo i programmet Min sanning berättar han nu öppenhjärtigt om hur det var att bollas runt mellan familje- och HVB-hem som barn. Men när Hanif Bali får frågan om Sveriges flyktingmottagande svarar han att kvoten bör vara noll.

Helt klart en politiker i min smak och dessutom så har han 100 procent rätt gällande flyktingmottagandet.

SVT

Omni

Annonser

2 svar »

  1. Detta var väldigt intressant att läsa om faktiskt tycker jag. Det finns inga fler bostäder nu. De slut alltså. Utanförskapet växer snabbt nu också. De bildar kriminalitet. Och våra sittande politiker som vi har nu vågar inte säga något om de. Detta är precis vad som behövs en man som denna. En förebild helt enkelt.

    Gillad av 1 person

    • Hanif Bali har naturligtvis helt rätt, jag tror dock att han inte blir långvarig i Moderaterna med sitt klarspråk om kontroversiella saker och ting. Han skulle göra sig mycket bättre i SD. Men det lär nog tyvärr aldrig hända. Han är bra, kom som ensamkommande flyktingbarn vid tre års ålder och har alltså lyckats klättra så pass högt att han nu sitter i riksdagen. Inte dåligt alltså.

      Gillad av 1 person