Dårskap

Dagens bild: Skillnaderna är enorma

Se på Frankrike och se på Sverige! Och jämför sedan med ex. Polen! Det är ju inte klokt vilken skillnad det är. Polen är det land i Europa som har minst antal muslimer i sin befolkning. England håller på att duka under helt. Tyskland lika så, och Sverige ligger alltså tvåa efter Frankrike. Typiskt, eller hur? Se bara på vår granne Finland, vilken markant skillnad mot Sverige. Nederländerna och Belgien som är svårt islamiserade ligger ungefär på samma höga nivå. Undrar hur Stefan Löfven tänker då han tittar på en sådan här bild? Antagligen begriper han inte ens vad själva poängen är, utan han har tankarna på det avtal som han kommer att skriva under i december i FN och som handlar om migrationen och som kommer att ge helt öppna gränser. Fy fan måste jag säga om det.

M.S

Annonser