Islam

SSU:s ordförande i Skåne, Mansour Ahmed, avgår

mansourahmed

Bild: Mansour Ahmed, avgående ordförande i SSU-Skåne

Det blev visst för mycket med radikal islamism, odemokratiska metoder och ett allmänt islamiserat SSU. Skandalöst ungdomsförbund Socialdemokraterna har alltså.

Expressen/Kvällsposten har i en rad granskningar avslöjat en falang som tagit över SSU Skåne. Mansour Ahmed har sagt att det är ”helt oacceptabelt att personer som uttrycker och bär värderingar som står i strid med våra grundläggande värderingar ges utrymme i organisationen”.

Samtidigt har han pekats ut som en av de ledande i antidemokratiska metoder och hot, vilket framgår i interna rapporter som skickats till bland andra förbundet och partistyrelsen i Skåne Efter en läckt mobilfilm som visar hur han skriker under ett möte som spårar ur har Socialdemokraterna inlett en utredning.

Nu meddelar Mansour Ahmed att han lämnar rollen som ordförande för SSU Skåne.

Bra att han får lämna sin post för sånt ska inte finnas i ett politiskt ungdomsförbund!

Expressen

Annonser