Flyktingkrisen

Bert Karlsson om migrationsavtalet – Det innebär 300000 flyktingar till

bertkarlsson

Bild: Bert Karlsson och en våg av flyktingar

I ett samtal med Nya Tider varnar asylentreprenören Bert Karlsson för de migrantströmmar som kan bli ett resultat av den migrationsöverenskommelse som FN utarbetat och som många befarar kommer att skrivas under av den svenska regeringen den 10 december. Karlsson menar att Sverige i så fall återigen kan drabbas av minst lika stora volymer som under rekordåret 2015.

Ja det är fullkomligt vansinnigt att skriva under på det migrationsavtalet och många länder i Europa väljer att inte skriva på. Vilket kan ses som att de värnar om sitt land och dess rätt att själva få välja om man ska ta in flyktingar eller inte. Sverige som styrs av en samling galningar ska naturligtvis skriva på. Fy f*n alltså!

Mer på Nya Tider

Annonser