Dårskap

Sinéad O’Connor har spårat ur helt – ”Vita människor är vidriga”

sineadconnor

Bild: Irländska sångerskan Sinéad O’Connor

IRLAND Sångerskan Sinéad O’Connor, som kallar sig Shuhada’ Davitt sedan hon konverterade till islam, meddelar på Twitter att hon aldrig vill tillbringa tid med vita människor igen – för att de är ”vidriga”.

Nyligen gav ”Nothing Compares 2 U”-sångerskan på Twitter beskedet att hon blir muslim och byter namn.

Den tidigare katoliken har bland annat kommit fram till att ”all studie av helig skrift leder till islam”.

Men Sinéad O’Connor hon konverterade inte bara till islam, utan bara tre dagar efter det så konverterade hon från islam till hinduismen, så att det inte står rätt till mentalt, ja det kan man nog ta som en sanning. Hon är labil, troligtvis psykiskt sjuk och borde läggas in på mentalsjukhus. 

På tisdagen kom Davitt med nya uppseendeväckande uttalanden. Hon säger att hon tänker sluta tillbringa tid med vita människor.

”Jag är hemskt ledsen. Vad jag tänker säga är något som är så rasistiskt att jag aldrig trodde min själ skulle kunna känna det.

Men i sanning vill jag aldrig tillbringa tid med vita människor igen (om det är vad icke-muslimer kallas). Inte för ett ögonblick, för någon anledning. De är vidriga.”

Ok, vi vita skulle vara vidriga alltså!? Hon borde nog ta det lite lugnt med pillerpoppandet för att skymfa den vita rasen känns mest som något en ”dramaqueen” skulle göra!

NyheterIdag

Annonser