Okategoriserade

Ebbas pappa: Graven skändad av illegal invandrare

terrorofferebba

Bild: Terroroffret Ebba Åkerlund

Ebbas pappa säger nu att mannen som skändat Ebbas grav är en illegal invandrare och en riktig dåre. Han ska även ha skändat Olof Palmes grav. Pappan säger också att han själv tog fast marodären en gång men att polisen sen bara släppte mannen efter en timmes förvar. Och det måste ju sägas vara märkligt men kanske visar det också bilden av svensk polis?

Stefan skriver också att Olof Palmes närliggande grav vandaliserats på samma sätt som Ebbas, genom att stearin hällts över graven, och frågar sig ”vad hände med det underbara Sverige som jag en gång i tiden växt upp i” innan han dömer ut riksdagen som en ”sandlåda”.

”Ebbas mördare kom till Sverige på grund av en huvudlös asyl- och migrationspolitik som saknar motstycke i Europa, ja faktiskt i hela världen.

Och han var kvar i Sverige på grund av en dysfunktionell statsförvaltning, delvis en följd av den överbelastning som den förda politiken hade skapat.

Det är de etablerade partierna i Riksdagen – både Alliansen och de rödgröna – som bär ansvaret för den politiken”, skriver pappan.

Nyheter Idag

 

Annonser