Islam

SSU-skandalen – Radikala islamister och homofober sätter agendan

Mansour-Ahmed-arlima_ssu

SSU: När kommenterar Stefan Löfven detta, eller har de hans välsignelse?

SSU har med andra ord blivit kapat och islamiserat, det är ett uttryck som en del avskyr, speciellt socialdemokratiska politiker. Vilket visar att det är laddat att prata om islam. Och det visar också att en del inte kan argumentera i en sådan diskussion, och därför aldrig säger något. Det är inte bra att en del alltid håller tyst, för det är väl mer produktivt att delta i en debatt, än att bara lyssna och titta på den? Islamisterna vill alltså ta över hela SSU, och gällande islam är detta typiskt ju, att de ska erövra vad det än är. De kan liksom inte bara vara en del av någonting, utan det ska kapas som ett fartyg och sen helt tas över.

SSU Skånes ordförande Mansour Ahmed ska ”agera med kraft” för att bli av med personer som uttrycker sig i strid med SSUs ”grundläggande värderingar” och leda en utredning.

Samhällsnytts granskning visar dock att han själv är en del av problemet. Med hjälp av källor med insyn i SSUs interna maskineri kan vi idag berätta om islamisternas plan för att ta över hela SSU – och påverka moderpartiet.

För två veckor sedan kunde Samhällsnytt avslöja att Socialdemokraternas nya stjärna Omar Al-Ganas gett uttryck för antisemitiska och kvinnofientliga åsikter på sina sociala medier.

Avslöjandet ledde till att Al-Ganas fick lämna partiet och till efterföljande granskningar som gjordes bland annat av Expressen.

Lika bra att utesluta alla som har deltagit i debatter eller diskussioner där antisemitism förekommigt och likaså homofobi. Ut med allihopa så det blir utrensat. Vad märkligt att Stefan Löfven väljer att vara tyst, det är ju ändå han som är högsta bossen.

Det har visat sig att SSU Skåne har tagits över av en radikal falang som gjort hat och förakt mot minoriteter till en framväxande kultur i förbundet.

Expressens granskning visar att SSU-ledningen ville stoppa en radikal vänsterfalang i förbundet genom att låta en så kallad ”högerfalang” hållas.

Enligt initierade källor inifrån SSU som Samhällsnytt varit i kontakt med är situationen dock betydligt mer komplicerad är så.

Högerfalanger och vänsterfalanger och en islamistfalang som är negativa till det mesta i det svenska samhället. De vill ju helst leva och bo i ett land med muslimskt styre och sharialagar, så är det inte då likabra att de beger sig hem igen?

– När jag började engagera mig i SSU fanns det å ena sidan kommunister där – sådana som vill ha en världsrevolution och sådant – och dem som till ytan såg ut som normala socialdemokrater med hyfs.

Det tog mig en tid att förstå att de här människorna egentligen representerade radikala islamister. Så här berättar en av våra källor om sin första kontakt med förbundet.

Källan fick så småningom förtroende från dåvarande ordförande för SSU Skåne Rizwan Elahi, mannen med kopplingar till Ahmadiyya-mosken i Malmö som gjort sig rikskänd genom sina homofobiska ställningstaganden.

Detta gav källan insyn i hur falangen tagit makten i förbundet. – Jag förväntades av Rizwan att ställa upp som ombud till årskongressen 2017 i vår förening.

För att säkerställa att jag skulle bli invald åkte en person tillhörande hans team ut till invandrarförorterna i vår stad och hämtade folk som skulle rösta på mig.

Mer på Samhällsnytt

Annonser