Islam

Islamisering, förvandling och erövring – Savile Town: En förort till Dewsbury i West Yorkshire

Islam, islamism och radikala islamister verkar vara på hugget i hela Europa, ja utom i några länder som ex. Österrike, Ungern och Polen. Islamiseringen går som en röd tråd genom samhällen, städer, länder och kontinenter!

Jag blir lite mörkrädd av att se på videon då jag ju vet att Sverige också utsätts för islamisering. Och att vi frivilligt hjälper de som kommit hit, så att de istället för att anpassa sig efter vår kultur och tradition vill och verkar för av vi ska anpassa oss efter dem.

Något som i alla fall jag aldrig kommer acceptera! Och vi ska anpassa oss efter deras kultur, deras traditioner och deras religion – islam. Detta är skrämmande! Speciellt då de flesta politiker viftar bort begreppet islamisering som om det vore en irriterande fluga en het sommardag.

Det är ett högt spel av dom, för det är ju inte bara en nationell angelägenhet utan en större global angelägenhet då de gör och verkar likadant över hela världen. Ja i våra länder i Väst.

Samtiden

Petterssons Blogg

Annonser