Dårskap

Tyskland slutar sälja vapen till Saudiarabien – Affärer för 416 miljoner euro bromsas!

AngelaMerkel

Bild: Tysklands förbundskansler – Angela Merkel

Tyskland stoppar vapenexporten till Saudiarabien pga oklarheterna kring journalisten Jamal Khashoggis död. Förbundskansler Angela Merkel säger att Tyskland fördömer saudiernas agerande och att det finns ett brådskande behov av att klargöra vad som hänt. Tyskland frös exporten redan i januari pga Saudiarabiens roll i kriget i Jemen, men hävde stoppet i september. Den planerade tyska vapenexporten till landet under resten av året beräknas vara värd 416 miljoner euro, uppger radio- och tv-bolaget Deutsche Welle.

Läste man rätt där? Vapenexporten till Saudiarabien motsvarar alltså 416 miljoner Euro!? Här pratar vi vansinne av den större sorten alltså! Att det nu kommer ett stopp efter händelserna med den mördade journalisten Jamal Khashoggis, ja det är väl kanske inte så märkligt, utan det märkliga är ju den enorma och helt vansinniga vapenexporten till Saudiarabien!

Vapen som kanske en dag kan bli de vapen som används mot oss i Europa. Alltså bara Tysklands export resterande del av 2018, inte mycket kvar av 2018, alltså värd 416 miljoner Euro!? Ordet vansinne fick just nu en ny betydelse! Saudiarabien finansierar global terrorism, de styr sitt rike med helt vansinniga och kvinnofientliga sharia-lagar och ändå är de en nära allierad med ex. USA!?

Jizzes alltså, den dagen Saudiarabien börjar rulla med sin enorma krigsmaskin, ja då vill inte jag vara i vägen. Har de verkligen tänkt igenom detta, att beväpna dem till tänderna? Rent vansinne enligt mig. Man blir ju mörkrädd alltså!

SVT

Khashoggi ströps och rullades in i matta / SVT

 

Annonser