Okategoriserade

Bomben: Zlatan Ibrahimovic på väg till Real Madrid

zlatanibrahimovic

Bild: Sveriges bästa fotbollspelare genom tiderna – Zlatan Ibrahimovic

Det är inte ofta jag skriver om sport på bloggen, men eftersom jag är utflyttad Malmöbo så ligger mitt fotbollshjärta åt MFF:s håll, och Zlatan Ibrahimovic är ju skolad i MFF, så då kunde jag liksom inte låta bli att posta detta.

De har radat upp fiaskoinsatser sen Cristiano Ronaldo lämnade klubben. Nu vill Real Madrid värva in Zlatan Ibrahimovic som sensationell ersättare. Svensken är jätteklubbens huvudkandidat i januarifönstret, enligt radiokanalen Cadena Cope.

Zlatan Ibrahimovic har gjort succé i Los Angeles Galaxy och i natt satte han sitt 22:a mål för säsongen när hans klubb bortaslog Minnesota United med 3-1.

Svensken har kopplats ihop med en flytt tillbaka till Europa i vinter och klubbar som Milan och Manchester United har pekats ut som intressenter. I helgen bemötte 37-åringen uppgifterna.

– Just nu befinner jag mig i en situation där jag måste ha en bra balans mellan jobb och vila. Detta med tanke på att jag har kommit tillbaka efter min skada, med tanke på min ålder och på grund av den vikt jag lägger på träning, sa han.

Ibrahimovic fortsatte: – Så det är ingenting jag har tänkt på, eftersom vi fortfarande har två matcher kvar och förhoppningsvis går vi till slutspel.

Jag vet inte vad jag ska säga, för jag fokuserar inte på det. Jag har inte tänkt på det.

Mer på Expressen

Annonser