Afghanerna

Vilken otrolig variation det är med alla dessa afghaner!

FB_IMG_1532192215207.jpg

Bild: En afghansk lögnhals!

Jodå, som sagt var… 17 år är ju en mer än lite adekvat uppskattad ålder på denne afghan. Typ, nej då för i själva verket är ju faktiskt Hossein 42-år, och han är far till sex barn. Lite lustigt vad besviken man alltid blir på deras patologiska lögner, på deras eviga bluffande och på det faktum att det inte alls går att lita på någon enda människa från just Afghanistan. Afghaner hör hemma i Afghanistan, inte i Sverige. Och naturligtvis inte under falskt flagg. Förhoppningsvis har nu alla svenskar lärt sig om detta folk, för av någon märklig anledning så verkar alltså samtliga män i åldrarna 15 till 45 år i Afghanistan vilja fly fältet och det med Sverige på näthinnan. Dags att vi börjar benämna saker för vad det faktiskt är. Eller hur!? Och en liten undran alltså, var är alla ensamkommande flickor, kvinnor eller damer? Eller bor det bara barn och manliga ungdomar i Afghanistan? Lite smått märkligt eller hur!?

Bild och story från Facebook

Annonser

2 svar »