Brott

Stort slagsmål utomhus i Araby i Växjö – Flera skadade till sjukhus

arabyväxjö

Bild: Ett stort slagsmål tog sin plats i Araby i Växjö

Flera personer drabbade samman i ett bråk i området Araby i Växjö vid 13.30-tiden. Fyra personer ska ha fått mindre skador och tre har förts till sjukhus.

– Det behandlas som grov misshandel eftersom de har slagits ordentligt och många personer är inblandade, säger Kim Hild, presstalesperson polisen region syd.

Larmet kom in till polisen klockan 13.40 på fredagen. Det ska då ha brutit ut ett bråk mellan flera personer utomhus i området Araby i Växjö.

När polisen kommer till platsen konstaterar man att fyra personer har skadat sig lindrigt. Tre av dem förs med ambulans till sjukhus för kontroll, och den fjärde blir förd till förhör av polis.

Vid ett senare skede ska även de tre andra personerna förhöras på sjukhuset, meddelar polisen. Det finns i nuläget ingen uppgift om vad som har orsakat bråket.

Händelsen rubriceras som grov misshandel.

Araby, ett sk. utsatt område i Växjö, blir alltså bara mer och mer nersjunket i en gyttja av arbetslöshet, kriminalitet, drogmissbruk och ett ständigt växande utanförsskap. En sk. nogo-zon som i princip är en plats som blonda svenskar inte ska besöka efter mörkrets inbrott. Sinnessjukt som Sverige har blivit alltså. 

Annonser