Afrika

Kvinnor på rymmen bad afrikaner om hjälp – Slutade med misstänkt våldtäkt!

afrikanskavåldtäktsmän.jpeg

Bild: Sverige har idag en helt annan brottslighet än för 15-20 år sedan

De två unga kvinnorna är inskrivna på ett behandlingshem i mellersta Norrland. De kom i kontakt med de två afrikanerna via dejtingappen Badoo.

Enligt uppgifter till Aftonbladet hade de unga kvinnorna planerat att sticka från behandlingshemmet i flera dagar.

Kvinnorna trodde enligt uppgift att de skulle få hjälp att ta sig bort. I stället misstänks de ha blivit våldtagna.

Kvinnorna rymde var för sig på söndagskvällen mellan 18 och 19. Den ena när hon var ute på egen hand och den andra när hon var ute med en från personalen, uppger Allehanda.

Behandlingshemmet larmade direkt men kvinnorna var borta. Vid 03-tiden natten mot måndag hörde de själva av sig via telefon och sa att de tagit sig bort från en lägenhet där de blivit våldtagna ”av flera män”, enligt Allehanda.

Det är idag ett helt annat klimat än för bara 15-20 år sedan, och med 19400 anmälda sexualbrott 2017 så borde svenska kvinnor vara försiktiga. Naturligtvis så är ju inte alla afrikaner våldtäktsmän, men det finns idag många som ser svenska kvinnor som horor som bara ska utnyttjas sexuellt i värsta porrfilms-manér. Den massiva invandringen från Mena-länderna har gjort Sverige till ett land som jag verkligen inte på långa vägar är det minsta nöjd med, och där antalet sexbrott fullständigt exploderat och visar radikalt att något har hänt!

Nyheter Idag

Annonser