Afghanerna

Halmstad måste spara – De ”ensamstående flyktingmännen” blev alldeles för dyra

afghanerilinjaler

Bild: En samling personer i åldrarna 18-30 år

Halmstad kommun ser nu helt plötsligt att kostnaden för de ensamstående flyktingmännen blivit alldeles för dyra. Så man tvingas nu spara tack vare detta med dessa ensamstående och kompulsiva lögnhalsarna.

I Halmstad tvingas nu socialnämnden alltså till besparingar på 61 miljoner kronor, rapporterar P4 Halland. Anledningen är att kommunen har tagit emot alldeles för många ensamstående flyktingmän – och från staten kommer ju ingen hjälp.

Tjänstemännen i Halmstads socialförvaltning föreslår nedskärningar på drygt 60 miljoner nästa år, vilket motsvarar ungefär 70 tjänster. Främst kommer det att drabba boenden och boendestöd.

Det är nu upp till politikerna att ta beslut om den kommande budgeten. Enligt Ella Kardemark (KD), ordförande i socialnämnden, dras man med ett underskott på 29 miljoner kronor som har sin grund i flyktingkrisen 2015.

Då tog kommunen emot över 300 så kallade ensamkommande barn. – Det gjorde vi på ett löfte från regeringen om att det skulle statligt finansieras fullt ut.

Det var inte heller så att kommunen hade möjlighet att välja hur många vi kunde ta emot, utan de som kom, de kom, säger Ella Kardemark till P4 Halland.

– Det har fått stora ekonomiska konsekvenser eftersom staten strax därefter ändrade sig och skulle spara en miljard på de ensamkommande, vilket fick stora konsekvenser ekonomiskt för socialnämnden i Halmstad.

Hela ruljansen gällande dessa notoriskt ljugande flyktingmännen, det är alltså ett aber utan dess like. Att amnestin gavs åt de 9000 afghanska flyktingmännen, alltså var det verkligen så smart?

De driver ju nu omkring planlöst i samhället, utan bostäder eller ens ett tak över huvudet, och detta leder naturligtvis i slutändan till kriminalitet, drogmissbruk och ett skammens signum är ett faktum.

Förhoppningsvis är detta ett slutgiltigt bevis på att en tanke bakom ett beslut, ja det är att föredra jämfört med spontan-brainwashing kombinerat med totalidiotism!

5.4 miljarder kronor kostade alltså denna travestin med flykting-amnestin och införandet av gymnasielagen, vilket bara det är ett juridiskt haveri och ett plastigt hopkok av juridik och idioti! Ett misslyckande av sällan skådat slag.

Vad tjänar vi alltså nu på att det driver omkring mängder av hemlösa flyktingmän, utan bostad, utan vettig sysselsättning och utan ett mål i livet?

Jag skulle gärna höra hur Annie Lööf ser på saken idag, då hon nog får stå som personligt ansvarig för detta massiva haveri!

lekandeafghanskabarn

Bild: – Alla barn har rätt till lek, jizzes alltså!

Snart har nog den större delen av personer i åldrarna 18-25 år utvandrat från Afghanistan, och det i en akut strävan efter ett bättre liv och ett västerländskt välstånd. Och man undrar ju lite över hur många de är i just den gruppen, alltså gällande vuxna män som går under falskflagg, och då närmare bestämt just 18-25 åriga individer? Att Sverige 2018 tydligen ska afghaniseras totalt, ja det ser jag som ett sorgens ting, och att det svenska samhället ska bli ett slags reservland åt dessa afghanska kompulsivt ljugande män, ja det ser jag både som fullständigt sinnessjukt och turligt nog som ej genomförbart, och tur är väl ändå det? Var sak på sin plats heter det, och sällan har det passat bätre än vad det gör just angående dessa ensamstående flyktingmännen från Afghanistan!  ‘

Nyheter Idag

Annonser