Brott

Eric Torell, autistisk och med downs syndrom – Sköts till döds av polisen

ericthorellmongoloid

Bild: Eric Torell sköts till döds av polisen – skjuten i ryggen

Alltså, ihjälskjutandet av Eric Torell det ser jag som det mest vidriga och hjärtlösa som hänt under 2018. Hur kan man skjuta över tjugo skott mot en autistisk kille som desutom hade downs syndrom? Brukar det springa omkring beväpnade mongoloider med automatvapen, som alltså de skjutglada snutarna i alla fall verkade helt övertygade om! Detta är ingen annat än ett massivt övervåld vilket var helt obefogat och det ska rendera i att poliserna åtalas för vållande till annans död, och de ska naturligtvis sparkas ur poliskåren. Sådana skjutglada snutar må vara coola på film men verkligen inte det minsta då de skjuter en mongoloid till döds med flera dödande skott i ryggen. Var fick de sin polisutbildning? I Syrien eller Irak? Jag blir förbannad och kan se förloppet framför mig då jag blundar. Större polisiär skandal hittar man ta mig fan inte i Sverige i modern tid!

Leksaksbranschen har rekommenderat svenska butiker att sluta sälja realistiska leksaksvapen efter polisens dödsskjutning av 20-årige Eric Torell. Agerandet välkomnas av Ulf Johansson, regionpolischef i Stockholm.

– Vi har problem med det i vardagssituationer och jag tycker att det är bra att branschen ser över det, säger Ulf Johansson.

Alltså jag ställer frågan igen – hur ofta springer mongoloider omkring beväpnade med automatvapen klockan fyra på morgonen, är det liksom något som vi får  börja se som vanligt, för man undrar ju lite här om poliserna nyligen gått av ett anabola-träningspass?

För det såg vi ju Med Mattias Flink i Falun den där tragiska sommarnatten då militärutbildade Mattias Flink sköt ihjäl sju personer med sin ak5:a och skadade tre svårt, varav de flesta ihjälskjutna var kvinnliga lottor.

11 juni 1994 02.37–03.25 gick detta vidriga massmord av stapeln i Falun. Anabola steorider, i kombination med alkohol, ja det ger dessa explosiva utbrott av tungt och helt urskiljningslöst våld.

Och som i detta fallet – extremt grovt övervåld! Om de inte straffas för detta vansinnesdådet, ja då är detta landet kört rakt ner i en stinkande dyngpöl full av svinskit.

Och i ett sådant ”shithole-country” vill jag verkligen inte bo! Här måste det statueras exempel alltså och det stenhårt, och en polis får ju inte göra precis som han vill, men dessa våldsstinna snutarna hade nog missat de viktiga lektionerna som handlar om just det viktiga i att agera helt rätt och att gå efter givna regler, och det i ett skarpt läge.

Det har hänt att poliser dömts till fängelsestraff efter att ha använt sig av massivt övervåld, och inför lagen är vi ju som bekant lika, ja så sägs det i alla fall.

Desutom sköt poliserna så urskiljningslöst att kulor träffade träd, fasaden på huset och kunde alltså slutat i att fler personer kom i skottlinjen.

Det är på det hela taget något av det mest vansinniga som hänt på mycket länge. Skjuta en mongolois med autism, en tidig morgon, och det efter att de har uppfattat leksaksvapnet som ett skarpt automatvapen, men jag menar igen – såg de inte hur Eric såg ut eller?

Jag menar att de personer som har downs syndrom, de ser ju lite speciella ut, och där borde det hela slutat och Eric Torell skulle levt idag, och alla hade varit nöjda och glada.

SVT 

Annonser