Brott

Therése, 44, skulle vittna i en rättegång, nu hittad död – Polisen utreder mord

Mördatvittne@60

Bild: Therése ”Tess” Karlsson, 44, försvann i augusti.

Therése Karlsson skulle vittna i en kommande rättegång men har nu hittats mördad. Att det har med den kommande rättegången att göra, ja det behöver man ju inte vara expert för att räkna ut!

I början av september gick Pernilla Karlsson ut med en efterlysning: ”Är det nån som sett eller hört nåt från Tess senare än 18 aug? Eller vet nåt om var hon är? Min älskade Lillstrumpa är försvunnen och inte varit kontaktbar sen den 20 aug”, skrev hon då på Facebook. Therése ”Tess” Karlsson anmäldes försvunnen och Missing People gav sig ut för att leta.

Den 29 september hittade en privatperson en kropp i ett skogsområde i närheten av Arlanda flygplats. Nu går polisen ut med att det var Therése Karlsson – och att man har startat en förundersökning om mord, som Aftonbladet har rapporterat om. – Kroppen är nu identifierad, säger Christer Axling, utredningsledare vid polisens enhet för grova brott, Stockholm.

Mer på Expressen

 

Annonser

4 svar »