Islam

Att konvertera till islam – En fruktansvärd realitet för många

british-muslim-fighter-vows-hoist-black-flag-islam-over-downing-street-buckingham-palace-400x267

Bild: Mannen viftar med IS-fanan

På engelska: ”” Presently, as the days go by, Islam is making inroads into the traditionally non-Muslim world, and is beginning to run deep roots and vie with the laws and cultures of its hosts. Muslims are taking advantage of the freedom that democracies offer. This is the key point for abusing the host country. They use the same provisions of the law that are intended to protect and enhance liberty in order to subvert democracy and freedom. Currently, America is faced with a formidable enemy in a Trojan Horse called Islam. Muslims don’t come here to live in peace and harmony with the host country. They come here to conquer non-Islamic lands by any and all means available. Muslims in non-Muslim lands proselytize ceaselessly and convert others, while any Muslim who dares to leave Islam is judged as an apostate and automatically condemned to death. The Muslim population in the U.S. is growing and highly diverse, made up largely of immigrants and the children of immigrants from across the world. Indeed, respondents in a recent Pew Research Center survey of Muslims hail from at least 75 nations.The number of non-Muslims who are converting to Islam is rapidly growing. In the U.S., the majority are African-Americans (a third of all US Muslims, according to most authorities), but there have also been significant numbers of others to convert as well, many of them well-educated. Nearly 270 million people have been murdered since the inception of Islam, 1400 years ago. It is also true with Islam. Muslims are the main victims of Islamic ideology. The political nature of Islam, just like fascism and communism, is a dysfunctional ideology that needs to be discarded. Islam’s charter, the Quran, is the root cause of Islamic violence, just as Marxism was the root cause of international Communist totalitarianism. Of the reported 1.5 billion Muslims in the world, millions are already trapped in the terminal stages of this affliction, while millions more are rapidly joining them and still other millions are proselytized. A 2011 Pew Research study tells us that about 20 percent of Americans who identify as Muslims are converts. Although most Muslims say that Islam is incredibly important in their lives, most adherents also agree that there is more than one way to interpret the teachings of Islam. While Americans overall have warmed up to Muslims in recent years, white evangelicals express more concerns about US Muslims than any other religious group. Two-thirds of white evangelicals believe Islam is not part of mainstream American (and they are right) society, and contend that it encourages violence more than other faiths, again according to Pew. It is the terrifying reality of converting to Islam in America right after 9/11 that we must remain vigilant. Islamic Da’wah in the West: Muslim missionary activity and the dynamics of conversion to Islam. Here is the problem, Muslim organizations have been busy and working “stealthily” changing America in what is called “Soft Jihad,” or “Cultural Jihad,” in the United States. Soft Jihad is practiced where the sword of jihad is not advisable, where Muslims are not strong enough to unsheathe their sword, where the true nature of Islam is exposed and when the public would likely stamp them out. A critical tool of soft jihad, involves penetration of the American educational system, by use of such means such as Da’wa — a religious duty of each Muslim to convert non-Muslims in order to strengthen the Islamic Ummah. The immensely difficult task of safeguarding our freedom while ensuring our safety is seriously and repeatedly undermined by Islam apologists, pontificating academics, vote-hungry politicians, and the mainstream media, each for their own reasons. Here are some of the comfort pills dispensed by the mainstream media’s polls: “Most Muslims seek to adopt the American lifestyle” (USA Today); “Muslims assimilate better in the U.S. than in Europe, poll finds” (New York Times); Poll: “US Muslims Feel Post-9/11 Backlash Despite Moderate Outlook” (Voice of America). It is said that there are lies, damned lies, and statistics. The mainstream media’s manipulation of statistics goes beyond selective reporting and qualifies as outright disinformation. Is the U.S. Muslims’ outlook moderate? All US Muslims? What about the self-reported outlook of hundreds of thousands who support mass murder in the “defense of Islam”? Even if most Muslims seek to adopt an American lifestyle, a great many Muslims are dead-set on using violence to make America conform to their barbaric way of life. ””

”” Muslimer som kommer till ett västland får svårt att anpassa sig och i vissa fall radikaliseras in i hat, hat och hat. Hat mot västerlandet och oss som befolkning. De klagar att allt ska anpassa sig åt dem och åt islam. Moskeer, bönerum och böneutrop. Det kommer liksom av sig själv. Islam är den enda religionen som får råda, det står så i koranen och vår freligion – Kristendomen, den ses det ner på och hade imamerna fått bestämma så hade kristendomen förbjudits. Inga andra religioner jämte islam. Sen böneutropen som ekar ur högtalarna på minareterna, det är för att proklamera att islam råder i området. Islam bestämmer och det är inget tal om något annat. Muslimer som invandrat och sen långsamt radikaliseras får en benägenhet att begå brott och speciellt våldsbrott då. Ofta bär våldsdåden en prägel av islam. Det kan vara att våldsbrottsslingen ropar Allahu Akbar – Gud är störst. Inte terriorism utan småskalig våldsbrottslighet. De untnyttjar gästfriheten, generositeten i våra västländer, och långsamt kan en del bli som vandrande tryckkokare på väg att brisera. Att konvertera in i islam, det är ett livsviktigt beslut för enligt koranen är straffet för att lämna islam – döden. Det står helt klart i koranen. Att ångra sig är sålunda svårt och en del yngre mer sökande personer snubblar kanske in i islam, och då är det problematiskt att ångra sig. De personer som ändå vågat göra det, de förföljs, de trakasseras och i vissa fall utsätts för fysiskt och psykiskt våld.

Video: Böneutrop i Växjö

Så det gäller att tänka sig för om man går i de tankarna, som för mig som kristen protestant är något jag aldrig någonsin ens skulle tänka över, aldrig. Inom islam finns ju en av de fel pelarna – Jihad. Heligt krig. Moderna imamer säger nu att jihad inte tvunget behöver vara att man rekryteras in i ex. Islamiska Staten, för att där kämpa för kalifatet och de 72 jungfruerna uppe i paradiset. Med våld, hat och död. Utan de pratar om en inre resa, kamp och inre stridigheter långt från det fysiska våldet. Men de flesta imamer är gammalmodiga och menar att för att en muslim ska få äntra paradiset så krävs det jihad, att delta i heligt krig. Och här kommer då terrorismen in som företeelse, då muslimer ser den vägen som en port in i paradiset och sina jungfruer. I koranen står klart och tydligt att döda, det är haram. Att begå självmord som ex. självmordsbombare, det är haram. Haram betyder alltså förbjudet, medans halal är motsattsen och betyder tillåten. Så dessa galningar som spränger sig själv i luften, och tar med sig 25 oskyldiga människor in i döden, de har läst koranen minst sagt slarvigt eller så har de inte ens ögnat i den alls. Utan med radikalisering från ex. hatpredikanter och fundamentalistiska imamer tar de deras ord som sanning, när det i själva verket är – haram. 9/11 attackerna – haram. Rakhmat Akilovs attack med en lastbil som mejade ner människor på Drottninggatan i Stockholm – haram. Terrorattackerna i Paris – haram. Terrorattackerna mot avgångshallen och mot tunnelbanan på Bryssels flygplats – Zaveteem Airport – haram. Det är enkelt, att döda eller begå självmord är totalförbjudet, precis som det är enligt bibeln och inom kristendomen. ””

bg

”” I shall strike terror into the hearts of the non-believers ””

Ett kontroversiellt textavsnitt i koranen, och tolka det som du vill.

Geller Report

Annonser

2 svar »