Brott

Turades om att sparka och slå en man i huvudet

Bild: Det nya och spännande Sverige

Tre män står åtalade för elva åtalspunkter och det hela är en mycket grov misshandel, där de tre männen turades om att sparka offret i huvudet. Grov misshandel, rån, övergrepp i rättssak och narkotikabrott är några av åtalspunkterna mot de tre männen.

Det synnerliga grava våldet vet snart inga gränser och ett människoliv verkar mindre värt än en diskhanduk. Offret kunde ju med lätthet blivit misshandlad till döds, vilket gärningsmännen helt struntade i.

De tre männen är häktade och åtalas nu vid Varbergs tingsrätt. Åklagaren yrkar på utvisning och förbud om att återvända till Sverige inom tio år mot de tre männen.

Alltså ser man att gärningsmännen var invandrare, och man undrar lite över varför de inte blir utvisade på livstid? Märkligt minst sagt.

Två av männen åtalas för rån av mobiltelefoner. En ska i en större grupp ha stulit målsägandens telefon samt kontanter och tillsammans sparkat och slagit mot dennes huvud och kropp.

Övriga åtalspunkter är olovlig körning, rattfylleri, ringa narkotikabrott och narkotikabrott, samt stöld. En av männen åtalas också efter att ha påträffats med en machete inne i centrala Kungsbacka.

Dessa våldsverkare ska dömas till det hårdaste straff som är möjligt, och det då de verkar ha struntat helt i om offret dog eller inte, och naturligtvis utvisas på livstid. Allt annat är ju ren galenskap.

M.S

SVT

 

Annonser

1 svar »