Afghanerna

Vänsterpartist polisanmäler afghangruppen: ”Han onanerade framför pojken första kvällen”

Nu har vänsteraktivisterna sett vad som har hänt, med ett flertal sexuella handlingar och övergrepp, och anmäler det hela nu till polisen. Bra, för de ska inte få göra vad de vill bara för att de är här p.g.a att de fått asyl.

Enligt asylaktivisten Stefan Lindquist används Facebook-gruppen ”Stoppa utvisningarna till Afghanistan nu!”, där flera socialdemokratiska politiker är med, bland annat för sexuella övergrepp och utnyttjande av ensamkommande. Gruppens administratörer vägrar att polisanmäla övergreppen för att inte spela ”rasisterna” i händerna. Nu polisanmäler Lindquist ett tiotal aktivister – och blir utsatt för en hatstorm av gruppen.

tefan Lindquist är distriktsordförande för Vänstern i Svenska kyrkan i Härnösand. Han var även engagerad i Facebook-gruppen Stoppa utvisningarna till Afghanistan nu! – fram tills han nyligen blev blockerad i gruppen. I ett inlägg på sin Facebook berättar Lindquist att gruppen används bland annat för sexuellt utnyttjande av ensamkommande:

”Samvetslösa kvinnor erbjuder pojkarna som är papperslösa, bostad och mat mot att kvinnorna får utnyttja pojkarna. Det förekommer berättelser om allt från slavliknande arbeten i hemmen till vidriga sexuella övergrepp och våldtäkter”, skriver han bland annat i sitt inlägg.

Mer på Samhällsnytt

Annonser

1 svar »