Brott

Lite mer om 65-åriga kvinnan som fälldes för 8 fall av hets mot folkgrupp

Den 65-åriga kvinnan som dömts för åtta fall av hets mot folkgrupp fick tre månaders fängelse, men vad som inte framgick då var att hon innan detta blivit dömd för utpressning och att tingsrätten nu ser detta som återfall i brottslighet vilket gör detta förståeligt då det är den gången det brukar vara. Man kan knappast räkna med ett icke frihetsberövande straff då hon nyligen dömts för utpressning vilket är att se som grov brottslighet så det klarnar lite nu. Så som sagt var, detta är inte längre så vidare uppseendeväckande.

Kvinnan har nyligen dömts för utpressning och eftersom det nu handlar om återfall i brott bedöms det lämpliga straffet vara fängelse. Hon anses inte lämplig att utföra samhällstjänst något hon inte heller samtyckt till.

J.P

M.S

Annonser

1 svar »