Brott

82-årig cancersjuk fick ryggen avbruten – De tre gärningsmännen flyr skrattandes

82-aring-misshandlad-gm

Bild: Gärningsmännen flyr skrattandes från brottsplatsen

Samhälldsnytt skriver om en fruktansvärt brutal händelse hur en 82-årig cancersjuk man i England misshandlas på ett så pass brutalt sätt, de var tre stycken, att jag inte finner ord! Det är rent ut sagt för jävligt! Är detta priset för att vi släpper in fel sorts flyktingar? Detta kan inte fortgå utan att det kommer bli ändringar. Återstår att se hur Theresa May och hennes muslimvurmande parti reagerar, men det bli som vanligt bara, ingenting alls…..

Den brittiska polisen gick ut med övervakningsbilder på gärningsmännen på vilka man kunde se hur de skrattande sprang från brottsplatsen efter att ha misshandlat och rånat 82-åringen. Den åldrige mannen, som lider av Parkinsons sjukdom och cancer var ute och promenerade på Sussex Road i Newham i östra London när han överfölls, misshandlades svårt och bestals på sina smycken.

M.S

Samhällsnytt

Annonser

1 svar »