Bloggen

Gällande NMR, Nordiska Motståndsrörelsen – Och förbudet i Finland

NMR

Bild: NMR demonstrerar och paraderar

Bra av Finland, det då nazister ju måste ses som bland det mest imbecilla som existerar, för nationalsocialismen har vi ju provat en gång. Och det resulterade i cirka 50 miljoner döda, och ett Europa i brinnande ruiner. Varför skulle man vilja upprepa det? Tycker det verkar just – imbecillt. I deras partiprogram är ju också rasfrågan en av punkterna, och bara det alltså!

 

Ansvarige utgivaren för deras sajt Nordfront, han åtalas nu för 104 fall av hets mot folkgrupp, och vid fällande dom lär han ju få maxstraff vilket är två år. Man förordrar den germanska folkstammen, och ser den evige juden som sin största fiende, detta då judarna konspirerar för att ta över världen.
Hur det skulle gå till med en total judisk befolkning på 10-11 miljoner individer, ja det säger de inte. Ledaren Klas Lund, är alltså dömd för dråp, bankrån och misshandel och han var den som startade VAM i början av nittiotalet. Och det stod alltså för – Vitt Ariskt Motstånd. Och han rånade banker för att samla pengar för ”saken”.

 

Idag har han en mer tillbakadragen roll, men är den ohotade ledaren och chefsideologen. En sann nationalsocialist. Vad NMR är kapabla till, ja det har vi sett prov på den senaste tiden med bombattentat mot flyktingboenden och planerade dåd som egentligen gör NMR till en renodlad inhemsk terrororganisation.

 

Militanta, politiska, radikala och beredda på att ta till mycket grovt våld, vapenträning och mycket fysisk träning och motion handlar det också om. Att någon ens frivilligt går med i den sortens organisationer, ja det visar på en brist på intellelekt och på intelligens vilket alltså sålunda gör en sådan person till – imbecill.

 

Att organisationen blivit förbjuden i Finland visar hur de ser på saker och ting, och ett förbud mot rasistiska och nazistiska organisationer och politiska partier, ja det har också diskuterats här i Sverige. Men det stannade vid diskussionsstadiet. Det är svåra frågor med fölrbud, lagar och straff. Yttrandefriheten vs. hets mot folkgrupp ex. den jämförelsen är mycket svår att tyda.

 

Jag anser ju att hets mot folkgrupp, den lagen måste ändras, eller så ska den skrotas helt för den används inte längre till det som den var specialskriven för – Beskyddandet av den judiska befolkningen. Idag låter man ex. hbtq-personer och muslimer räknas in i lagen. Vilket naturligtvis är helt felaktigt. Men ett förbud för NMR här i Sverige, nej det tror jag aldrig kommer att tillämpas, men de kommer nog utsättas för extrem behandling.

M.S

Petterssons Blogg

Annonser