Brott

Skådespelarens karriär – innan han dödade frun

Skådespelaren, Abou-Bakre Aalam, har nu har alltså erkänt att han mördat sin fru. Han har varit med i åtskilliga svenska filmer och serier och arbetat med b.l.a Mikael Persbrandt och Stefan Sauk och Kjell Bergqvist. Bland annat i svenska filmerna – Gangster, 9 mm och Blodsbröder. Inga direkta huvudroller men ett par viktiga och bärande biroller. Han har alltså erkänt nu att han dödat sin fru, och han sägs också ha varit nere och deprimerad den senaste tiden. Han har också tydligen uppsökt hjälp på psykakuten, men inte tagits in för vård av sin ev. depression. Vilket åter igen visar vilket haveri psykiatrin har blivit. Det måste satsas på psykiatrin, den behöver rustas upp och detta är inte enda fallet där någon uppsökt psykiatrin men fått kalla handen för att sedan mörda någon. Det är ju inte klokt alltså och egentligen ligger den större delen av skulden på de som aldrig satsar på att rusta upp psykiatrin. Så här ska det inte få gå till alltså.

M.S

Expressen

Annonser

1 svar »