Brott

Mysfarbrorn – Bill Cosby, dömd till 10-års fängelse för flera grova våldtäkter

80-talets mysfarbror Cosby har nu gått från just mysfarbror till vidrig våldtäktsman och dömdes härom dagen till tio års fängelse och det är en ren dödsdom då Bill Cosby är 82-åe gammal. Men det är helt rätt att han ska sona sina vidriga brott som han nu dömts för. Han har ett flertal gånger lagt narkotika i öl eller drinkar för att sen förgripa sig sexuellt på sina offer. I nästan 40 år var Bill Cosby hela USA:s mysfarbror och ingen kunde anat att något var fel, utan det var efter Metod-fenomenet som det uppdagades vad han gjort sig skyldig till. Så nu sitter alltså Bill Cosby i fängelse dömd för ett flertal vidriga våldtäkter och det lär bli ett helvete fängelset, så han får nog se upp så ingen anfaller honom då våldtäkt ses som ett fulbrott och våldtäckarna står alltså längst ner på stegen av brottslingar. Men han lär väl med sin förmögenhet köpa sig beskydd, något han kommer behöva. Det är ett tufft klimat på kåken och de amerikanska fängelserna är ökända. Så lycka till nu Bill Cosby.

M.S

SVT

Annonser