Okategoriserade

Äntligen! SD lade sina röster på ett nej till att Stefan Löfvén skulle kvarstå som statsminister

220px-Tallinn_Digital_Summit._Handshake_Stefan_Löfven_and_Jüri_Ratas_(36718147193)_(cropped)

Bild: Stefan Löfvén, statsminister S fortsatt statsminister i en övergångsregering

Efter månader av förolämpningar och falska kopplingar mellan SD och rasism och fascism, så fick nu SD chansen  att visa sin inställning till detta. 204 av 349 riksdagsledamöter röstade nej till Stefan Löfvén som fortsatt statsminister. Och detta är historiskt.

Man kunde ju ana detta, då Löfvén gång på gång gjort den sinnessjuka kopplingen mellan SD och nazism, vilket ju är totalt vansinnigt då det verkligen inte finns en sådan koppling. Ska man se tillbaka historiskt, ja då ska nog S och Stefan Löfvén vara tyst!

Så detta var efterlängtat och det blev till sist ganska bra ändå och Jimmie Åkesson sa i talet att SD kommer fäll ALLA regeringsförslag som inte tänker sig samarbeta med SD. Payday kallas det på engelska, och idag var det dags för payback!

SVT