Musik

Keith Richards i Rolling Stones komponerar nu musik – Ny turné på gång?

Keith Richards i legendariska – Rolling Stones, han sitter nu i studion och komponerar ny musik! Jag menar, har de hittat The Holy Grail, kalken som ger den som dricker ur den till evigt liv!? Jag säger bara att åldern det är inget att bry sig om. Se bara på 70-åriga Ozzy Osbuorne, som nu är på turné igen! Och då No More Tears albumet i början av 90-talet följdes av en världsturné – No More Tours, så heter den senaste naturligtvis – No More Tours 2. Han är ju rolig Ozzy. Och Keith Richards, ja hela Rolling Stones alltså som trots ett liv med fester 24/7 och ett slutet liv ute på vägarna nu sitter i studion och komponerar ny rock ‘n’ roll, ja det är helt otroligt! Och det ska bli intressant att följa detta och se om de måhända ska släppa en ny platta.

M.S

Annonser