Brott

Video: Paul Weston om hur staten ”torterar” aktivisten Tommy Robinson / UPPDATERING!

UPPDATERING: Tommy Robinson ska tillbaka till fängelset 27:e september. 

Att de slängde aktivisten Tommy Robinson i fängelse och gav honom 13 månader att avtjäna, bara det är ju rent sinnessjukt och visar hur illa det står till med Storbritannien idag, och det alltså under Theresa Mays styre.

Han slängdes in i en liten cell, fick en burk tonfisk, och fick inte ens en teve, vilket man tydligen har rätt till i engelska fängelser.

Det hela är ju ett högt spel som är skräddarsytt för att knäcka Tommy, och efter att han kom ut har han hållit en låg profil.

Och just nu är Tommy inväntandes på att få avtjäna resten av sitt 13 månader långa straff.

Det enda Toimmy Tobinson gjort är att han filmade utanför en rättegångslokal där pakistanska och muslimska män åtalades för sk. grooming av barn och ungdomar.

Alltså är grooming att man begår grova sexuella övergrepp via datorn, och även lurar barnen att de själva är just barn och ungdomar, för att sen till slut när de träffas så oftast våldtas barnen eller ungdomarna.

Pakistanska muslimer har ofta agerat i nätverk av pedofiler och groomat massor med barn, och att Tommy stod och filmade utanför en pågående rättegång ledde alltså till 13 månaders fängelse.

Tommy hävdar att han blev mentalt torterad i fängelset, och som sagts inte fick en teve och fick sen spendera tiden i ett fängelse med en stor majoritet muslimer och islamister, vilket är att se som direkt livsfarligt.

Hade jag varit Tommy Robinson så hade jag flyttat till ett annat land för som det är nu så har de stenkoll på honom.

Och att sitta resterande straff på 13 månader i ett fängelse med massor av islamister och radikala muslimer – ja det är inte speciellt nyttigt för hälsan minst sagt!

Snaphanen.dk

Annonser