Dårskap

Hör Leila Ali Elmi om att komma in i Sveriges riksdag – Nu blir det alltså hucklen i Sveriges riksdag

2018916636726673715806054180914-valpersonvaluv2-759719-a001nl_preview (1)

Bild: Den nya riksdagsledamoten Leila Ali Elm, MP

Det är en sorgens tid då det nu står klart att en hucklebärande muslim nu ska sitta i Sveriges riksdag och bestämma hur vi svenskar ska ha det. Och naturligtvis så är det under MP-flagg som hon röstades in i riksdagen. Jag vet ju inte hur alla känner eller tycker men jag ser det som godnatt och tack för kaffet!

Hon är okänd för många, till och inom sitt eget parti. Men efter en lyckad personvalskampanj har hon fått 1467 kryss och får därför en plats i riksdagen för Miljöpartiet.

Här berättar Leila Ali Elmi om hur det känns att komma in i Sveriges riksdag. Hon är 30 år och uppvuxen i Hjällbo i Angered, men bor numera i Hammarkullen i Göteborg.

Leila Ali Elmi gick med i Miljöpartiet i samband med förra valrörelsen 2014, och har nu haft förtroendeuppdrag som fritidspolitiker i fyra år.

Hon har har alltså kryssat sig in från plats 21 och går från ersättare i stadsdelsnämnden Angered till en av de två platser som Miljöpartiet i Göteborg fick i Sveriges riksdag.

Jag är av den enkla åsikten att muslimer i slöja inte passar i vår riksdag, det gör inte islam heller och man kan ju misstänka att islamiseringen av vårt land just blivit ett snäpp högre och har nu tagit sikte på den verkliga makten i Sverige och det naturligtvis via en kvinna i huvudduk.

Hiiraan Online

Annonser

1 svar »