EU

Varför det ”fria ordet” försvunnit – Och i hela Västeuropa raseras demokratin just nu!

”” Why FREE SPEECH IS DEAD (not just dying) in WESTERN EUROPE! ””

Vad har hänt med Västeuropa egentligen, och varför? Varför offrar man plötsligt det som alltid setts som ”heliga kor” ex. yttrandefriheten? En robust hörnsten i själva demokratin.

Varför har det gjorts inskränkningar i detta och hur har de lyckats med detta? Och vad är själva agendan och slutmålet med detta antidemokratiska förfarande?

Europa upplever idag, och sedan ett par år tillbaka, en fullskalig invasion av människor. Människor som kommer från främst Nordafrika och från Mellanöstern.

Flyktingkris och massinvandring är alltså nyckelord här. Även islamiseringen gör sitt. Hela norra Afrikas kust ligger som ett brett bälte ditsatt enbart för att fungera som en gigantisk port in i södra Europa.

Man blir ju mer än lite mörkrädd när man tittar i en atlas och ser detta, och en fråga är alltså – hur många människor är det som framöver kommer att försöka ta sig in i Europa?

En gång på en nyhetskanal nämndes siffran – 200 miljoner, alltså ett helt vansinnigt och astronomiskt antal människor. Personer som på kort tid skulle sätta sin och sitt lands prägel på någonting som inte på något sätt och vis tillhör dem.

Vill Frankrike verkligen bli ett helt ”arabifierat” land? Alltså ett land där deras egen kultur och deras egna traditioner fått ge vika för kombinationen – massinvandring, flyktingkris och islamisering?

Knappast va? Och varför skulle de vilja det? Se bara på Tyskland, ett land som fortfarande står med mössan i hand och fortfarande ber om ursäkt för allt det som hände under andra världskriget.

Och alla dess fasor, men trots att det idag är 73 år sedan andra världskriget tog slut.

Dagens generation tyskar måste ju få en hederlig chans att leva och verka i Europa utan att de ska skämmas över allt som hände 73 år tillbaka i tiden, eller hur?

Idag bor det, som ett konstigt exempel kanske, 3 miljoner turkar i Tyskland. Och min fråga blir då den här – Vad gör de där? Varför befinner de sig där, och när flyttade alla de turkarna in i Tyskland?

Spanien lider nu svårt av alla dessa afrikanska båtmigranter som kommit just sjövägen, och som så fort de stiger i land utbrister – Allahu akbaar – Europa är vårt!

Vad menar dom egentligen, och vad är deras agenda? Varför kommer denna enorma våg av flyktingar just nu, och är det måhända ett direkt resultat av den sk. arabiska våren?

Ett märkligt fenomen som nästan alla länder i regionen genomgick, alltså de arabiska och de muslimska länderna då.

Galningen och Libyens diktator, – Mohammar Ghaddaffi, han sa mer än en gång att man visst hade försökt att erövra Europa, – ett par gånger, och det med våld, krig och rena invasionsförsök militärt sett, men naturligtvis inte lyckats.

– Men nu kommer vi ta Europa med barnvagnen. Han hade nog mer än en poäng i det uttalandet.

Storbritannien är idag inte sig likt alls, och ”obekväma personer” tystas idag ner helt och till och med fängslas.

Och det p.g.a att de kritiserat islam eller kritiserat muslimer och deras brottslighet. Något som tydligen blivit totalförbjudet i Theresa Mays Storbritannien.

Politiska ledare har slängts i fängelse, de har varnats för att kritisera muslimers kriminalitet, som ex. groomingen.

Och lagar och regelverk har på kort tid ändrats och anpassats till att skydda just den muslimska befolkningsdelen av Storbritannien.

Inte klokt alls, och ledarna för Britain First fängslades, aktivisten Tommy Robinson tystades ner och fängslades även han.

Och detta samtidigt som den radikala islamisten och imamen och hat-predikanten – Anjem Choudary, dömd för inblandning i terrorverksamhet och rekrytering till IS, nu alltså släpps ut ur fängelset efter att bara ha avtjänat halvtid.

220px-Anjem_choudary

Bild: Hatpredikanten och terroristen Anjem Choudary

Storbritannien börjar i mångt och mycket likna vårt Sverige, alltså på vissa specifika punkter och b.l.a detta märkliga förfarande att det ska värnas extra mycket om muslimerna och om allt som har med just dem och deras religion islam att göra!

Danmark har stora problem idag med de nyanlända, och mängder med invandrade individer börjar snabbt att begå brott och sugs in i tyngre brottsliga kretsar, och i Norge är problematiken ungefär den samma.

fb_img_15367874211831414435973.jpg

Bild: Cementlejon som ska ge skydd mot attacker med lastbilar

Finland, som länge setts som det land i Skandinavien som i princip inte har eller har haft någon egentlig invandring alls, de har nu börjat få just problematik med detta och allt det sedan de öppnade upp sig lite grand för invandring.

Nederländerna och Belgien är två enormt utsatta länder, och länder som har en mycket stor del radikala islamister som kräver att få lyda under sharialagar, som propageras av ex. den belgiska grupperingen – Sharia4Belgium. En organisation som med sitt namn snabbt ger information om vad just de är ute efter.

Politikern Geert Wilders i Nederländerna han har tvingats till dygnet runt bevakning av livvakter, och kommer att få ha det så i hela sitt resterande liv, och det p.g.a att han kritiserat islam och muslimerna.

Samma upplägg som drabbade den svenska konstnären Lars Vilks, efter att han tecknat profeten Muhammed som en – rondellhund.

Grekland och Italien är idag två enormt utsatta länder, och med sin närhet till Turkiet och även till Syrien blir till någon slags enorm sluss för migranter in i Europa.

Migranter som kommer i mycket stora grupperingar över Medelhavet i små blåa båtar, och som ger otäcka och negativa vibbar så fort de kommit i land.

ladda ned (5)

Och där idag stora gäng med mestadels afrikanska båtmigranter nu driver omkring i städerna och uppträder hotfullt och beväpnar sig och ger sken av att kunna bli våldsamma.

Så här kan det ju inte få fortgå alltså, vi kan ju inte låta vårt fina Europa förfalla helt och ramla in, på ett muslimskt bananskal, i tung kriminalitet! Och nu sker alltså dagliga och nattliga konflikter i många europeiska städer, och det blir våldsamheter som leder till rena gatustridigheterna.

Steget för Europa att dras in i ett slags regelrätt inbördeskrig, ja det var för 20 år sedan en helt omöjlig sak som inte någonsin skulle kunna ske, men idag år 2018 är det inte alls en omöjlighet. Europa av idag är helt förändrat och om vi har riktig otur, och med politiker som inte ser vad som nu sker, ja då kommer det att bli helt omöjligt att gå tillbaka och bli det Europa som vi värnade om och som vi är en del av!

200px-Eurabia_map (1)

Bild: Eurabia eller Eurabien – Är vi där?

M.S

Youtube

Stöd Opressed Media på Patreon

Annonser

1 svar »