Okategoriserade

Valet 2018: Nästan arton procent av befolkningen ‘oanständiga’ enligt Stefan Löfvén

sdltd2666fe-nh-jpg

Bild: Annie Lööf, Centerpartiet

Stefan Löfvén och hans märkliga vänner inom politiken, ja de ser alltså nu arton procent av Sveriges befolkning som oanständiga!

Det eftersom arton procent röstat som icke passar Löfvén och det på helt annat vis än som Löfvén vurmande för flyktingar, för asylsökande afghaner eller för nyligen hitresta människor.

Vi som tillhör dessa arton procent är alltså sådana som i Löfvéns ögon inte duger alls, icke håller måttet eller som har ”den rätta knycken”.

Löfvén ser alltså ut att gå mot ytterligare fyra år som statsminister, och det med hjälp av de vanliga kolaboratörerna i MP, möjligtvis också med kommunisterna i V och med viss hjälp över blockgränserna.

Vilket ju kommer leda till samarbete i flyktingfrågorna med Annie Lööfs och hennes Centerparti.

Juristen, 26-årig tjej från Värnamo, och alltså kvinnan som för bara några veckor sedan kostade oss svenskar 5.4 miljoner kronor på en eftermiddag, jizzes!

Det då hon med slughet och med politisk list såg till att de 9000 afghanerna fick amnesti att stanna i Sverige. Och det trots deras lögner om ursprungsland och om ålder.

Så där har nu Stefan Löfvén en riktig kompis att utnyttja då det verkligen kniper.

Sen har liberalerna nu naturligtvis också ”fört samtal” med Stefan Löfvén, och att de med sitt katastrofalt dåliga valresultat idag endast utgör en mycket liten grupp störda individer, ja det är en välsignelse från ovan.

KD och Moderaterna de vill säkert också vara med om att styra vårt Sverige som om arton procent av oss svenskar idag är oanständiga människor, dåliga människor och politiskt sett rena dårarna!

Jag tillhör de arton procenten och jag kommer göra allt som jag bara kan för att det någon gång ska bli lite nya tag i Sverige!

Ett Sverige utan sådana tvestjärtar som Löfvén, Lööf, Kristersson eller mega-svikaren Ebba Busch Thor.

De har för all framtid visat färg och hur de vill ha Sverige.

Att regera ihop med sina borgerliga kompanjoner det verkar inte vara ens det minsta intressant, vilket ju måste ses som mycket märkligt!

På onsdagen kallade statsminister Stefan Löfven (S) till pressträff med anledning av att alliansen tidigare idag bjudit in Socialdemokraterna till samtal. Under pressträffen kallade han upprepade gången Sverigedemokraterna för ett ”oanständigt parti”. I morse bjöd alliansledarna in Socialdemokraterna till samtal via en debattartikel i Dagens Nyheter. Ambitionen var att få till blocköverskridande samarbete med S – allt för att slippa förhålla sig till SD. På pressträffen gjorde Löfven klart att han inte avser avgå och nobbade inbjudan. – Förhandlingarna kommer inte att fungera om de ska ske block mot block, förhandlingarna måste ske mellan partier, sa Löfven. Men Löfven vill gärna se blocköverskridande överenskommelser med ”anständiga partier”.

Mer på Samhällsnytt

 

Annonser

1 svar »