Brott

Spänningen finns där, det känner man när man är ute och går – Kvinnan får vara skärpt och beredd hela tiden

skylt_varning_nya_sverige

Det är så spännande att bo och leva i dagens Sverige, och kvinnorna de har mest spänning då det verkar som att planen är att samtliga kvinnor i åldrarna 15 – 85 ska någon gång i livet bli föremål för en regelrätt våldtäkt.

De vet inte när, var eller hur men eftersom sexbrotten blomstrar idag så kan det hända i princip när som helst, var som helst och hur som helst.

Har de riktig tur blir de föremål för ett filmat övergrepp och ett övergrepp iscensatt av fem-sex män, samtliga utländska naturligtvis.

För i deras hemländer betyder kvinnan ingenting och ses som helt värdelösa babyfabriker.

De ska laga mat, städa, föda barn och arbeta. Hårt men ack så spännande alltså. Det finns uppgifter om en del kvinnor som blivit våldtagna vid tre olika tidpunkter och olika platser, det kan man kalla överraskande, eller hur?

Att förnedra den svenska kvinnan med pornografi-sex, med brutalt tvång, ja det är egentligen en helt annan syn på kvinnan än den som rådde 1980.

Ett år vilket borde ses som året då spänningen skruvades upp ordentligt, och detta då personer från andra länder med andra kulturer på allvar började komma till Sverige.

De såg helt ok ut, de arbetade bra och studerade hårt men här börjar antalet sexualbrott skjuta i höjden.

Finns bra statistik hos BRA.se Det är riktigt märkligt att ta del av hur det går till i hitresta personers hemländer.

I Dubai ex. där fängslas flickan eller kvinnan om hon anmäler att hon blivit våldtagen, det är minst sagt lite annorlunda sätt att se på kvinnan.

En helt värdelös skapelse ämnad enbart till att föda barn och slava i hushållen. Har de riktig tur så avlider de tidigt av hjärtsvikt, en åkomma framkallad av stress, oro och ett sorgesamt liv.

En del blir hedersmördade redan i 20-års åldern, plötsligt händer det alltså. De khat-tuggande männen sittandes i grupp i vardagsrummen runt om i Sveriges mer utsatta områden, de vill bara bli höga och sen tvinga kvinnan till sex.

Och det är något som blivit så vanligt att dessa hårt pressade kvinnor inte för en sekund ens överväger att anmäla brotten till polisen, för då riskerar de att bli utkastade från balkonger.

Utknuffade på motorvägen, skjutna i huvudet eller på annat sätt tagna av daga för sitt brott mot makens enväldiga makt. Kul att vara kvinna i Sverige 2018? Knappast va!

M.S

Annonser

1 svar »