Brott

Medelklassvenskar måste sälja sin bostad innan de kan få hjälp och socialbidrag

c-uteliggare-jpg

Återigen ser vi här ett tydligt exempel på att det idag är mycket bättre att vara invandrad afrikan eller flykting från Syrien, om man ska få någon slags hjälp från sociala myndigheter.

En svensk medelklasskille eller tjej måste alltså först sälja sin bostad innan en diskussion om hjälp ens inleds och vad ger det för signaler egentligen?

Flyktingar ges köpelägenheter eller till och med egna hus och villor, och allt detta medans vi i Sverige har mängder av hemlösa och uteliggare.

Vad och när ska de stackarna ges en chans att komma tillbaka in i samhället?

Eller är det bara att acceptera att vi ska ha det fenomenet i Sverige utan att det görs det minsta för den gruppen människor?

Att man nu tvingas sälja sin lägenhet för att kunna få lite hjälp av socialen, det ger ju konstiga signaler och jag ser det mest som en åtgärd för att minska antalet personer som kommer och vill ha lite hjälp.

uteliggarw

Sociala myndigheter är smarta och de räknar iskallt med att ingen säljer sin läghenhet bara för att kunna få lite hjälp av myndigheterna, naturligtvis helt rätt kalkylerat.

Vad händer nästa gång då? Ska bilen också säljas, eller motorcykeln eller sommarstugan?

Med sådana regler blir det ingen som ens tänker på tanken att ens ringa det sociala kontoret.

Det blir alltså endast afrikaner, araber och EU-migranter som ges hjälp och finansiellt stöd trots att de inte är svenskar och att de i många fall inte ens får lov att vara här i Sverige!

Samhällsnytt

Annonser

1 svar »