Musik

Föredettingen Bono, sångare i U2, gjorde narr av Sverige och svenskarna

Inte kunde man väl ana att U2:s sångare och musikaliskt avdankade frontman Bono hade insyn i svensk politik!?

Och att han med några väldigt usla textrader och via ett helt idéfattigt utförande med en grafiskt framställd ”nazistdocka” sedan skulle göra narr av oss svenskar såg vi det komma?

Att kokainisten Bono nu kommit upp i de övre delarna av gubb-åren och att U2 inte gjort en enda bra låt sedan duetten One Love med Mary J Blidge, det visar på två saker.

”” Vi svenskar skiter fullständigt i U2 och den föredettingen och irländska kokainisten Bono, och i och med att Bono nu samlänkat svensk politik och svenska politiker med nazism så antar jag att svensk nöjesbransch ser U2 och Bono som persona non grata, alltså icke önskvärda alltså. Jag tar det som en säkerhet. Tänk på den tiden då U2 gav oss låtar som – Sunday Bloody Sunday, alltså på den tiden då U2 faktiskt skapade hyfsad rock ‘n’ roll och som sålde som smör i solen, och sedan nu alltså för en obskyr tillvaro där de vet vilka SD är och vill länka Jimmie Åkesson till nazism via en datapixlad docka! Vem kunde tro det 1984? Inte en enda person vågar jag lova. Så härmed intygar jag att U2 aldrig mer kommer höras ut ur min lägenhet. ””

Samhällsnytt

Annonser