Dårskap

Video: Ungern vägrar bli ett land fullt med inflyttade migranter -Viktor Orban går all-in!

Viktor Orban är en mycket hedersam person, en av Europas främsta ledare och en nationalist och en patriot som alltså sätter Ungern och det ungerska folket först.

Önskvärt vore ju att politiker i vårt eget land såg saker och ting på samma sätt.

I Sverige är det ju idag nästan bättre om man är hitrest migrant, det är bättre att man inte är en etnisk svensk – alltså en del av Sveriges riktiga urbefolkning.

Hur många procent i Sverige som är hitflyttade personer, ja det var år 2017 alltså 1 877 050 utrikes födda personer.

60 procent av dessa är alltså svenska medborgare. Dessutom finns det omkring 500 000 personer födda i Sverige med bägge föräldrarna födda i utlandet.

Svaret blir alltså – Totalt cirka 2,3 miljoner, eller ungefär 23% av befolkningen. Om man snabbt bara tar Polen då som land att jämföra med, så hade Polen år 2017, 40 485 779 invånare. och hela 96 procent av befolkningen – etniska polacker.

Sverige består alltså av bara 77 procent etniska svenskar. Och det med en befolkning på bara strax över tio miljoner.

Så Ungern och Polen är länder att ta efter och inte kasta konstiga stämplar på, de ser om sitt land och dess befolkning.

Och något som naturligtvis ska ses som en helt naturlig och självklar sak! Så Stefan Löfvén och de andra idioterna som han omger sig med, alltså de som beskyller Ungern för allt möjligt – Ta och håll igen brödluckan.

M.S

Youtube

 

Annonser

1 svar »