Dårskap

Tio döda och tjugo skadade i muslimskt angrepp i Syrien

Syria-300x174

Bild: Kristen by i Syrien attackerad av muslimska mördare

”” 09/11/2018 Washington D.C. (International Christian Concern) – International Christian Concern (ICC) has learned that on September 7-8, 2018, several missiles were reportedly fired by al-Qaeda-linked rebels toward the predominately Christian town of Mhardeh, Syria. Reports indicate that the missiles carried cluster bombs, killing at least 10 civilians and seriously wounding at least 20 others. The densely populated town of Mhardeh is controlled by the Syrian government, which has retaliated by attacking nearby towns as part of the build-up to the offensive against Idlib Province. The province is the last remaining stronghold controlled by the opposition. ””

Ja mördandet i profetens namn, det fortgår. Det verkar inte finnas ett stopp för det religiöst framkallade våldet. Terrorismen finns där hela tiden och att hitta en annan religion än islam som kan länkas till systematiskt mördande, ja det går inte. Och det av den enkla anledningen att det mördas inte i någon annan religions namn. Det var längesen. Islam har stått stilla länge och backat lite, allt medans världen rör sig framåt och utvecklas.

ladda ned (4)

Bild: Saudiarabien utdömer straff enligt sharialagar

Vi i Europa måste på allvar nu sätta ner foten och tala allvar med de som kommer till Europa i tron att vi ska anpassa oss efter islam. För det kommer aldrig bli en realitet, och de som går och basunerar ut krav på sharia, de ska omedelbart förpassas tillbaka till var de kom ifrån. Ingen pardon. Kommer man till vårt kristna Europa med den inställningen, ja då hör man inte hemma här heller!

 

Videon ovan ger en bild på hur det kan gå till i ett land eller en region helt styrt via sharialagar, och att det finns människor idag som eftersträvar detta, ja det bevisar bara det faktum att det finns många idioter i världen. Tyvärr söker dessa idioter sig till vårt Europa, så det gäller nu att få dessa sömngångare att begripa att sådan smörja inte hör hemma hos oss!

M.S

Mer på Persecution

JihadWatch

Youtube

Annonser