Dårskap

Italien håller löftet, och har nu börjat utvisa illegala migranter

Italian-election-2018-Matteo-Salvini-926674

Bild: Matteo Salvini

Italiens nya regering håller löftet – börjar utvisa illegala migranter. Äntligen en politiker med ryggrad i Europa och någon som vill stoppa vansinnet som Europa är utsatt för. Det finns liksom inte plats för hela Nordafrika och Mellanöstern i Sydeuropa. Detta måste göras klart för dfe som tror att de har en framtid i Europa. Det har de inte. De vill få oss att anpassa sig efter dem och deras kultur och religion. Bara det är ju totaln galenskap, men skönt att se att det finns de i Europa som inte räds att tala klarspråk och vara mer som en av folket. 

I valkampanjen lovade nuvarande inrikesminister Matteo Salvini att utvisa hundratusentals illegala afrikanska migranter.

Nu har man påbörjat processen med 165 nigerianer. 165 stycken är mer än hälften av antalet utvisade under det första halvåret 2017 – med andra ord väntas årets utvisningar överstiga fjolårets.

Efter att italienska myndigheter slutit flera överenskommelser med Nigeria skickade man migranterna till Libyen med båt där de sedan sattes på ett plan till hemlandet.

– Det kommer finnas 165 färre potentiella våldtäktsmän och detta är bara början, kommenterade Salvini.

Med detta vill Italien skicka ett klart budskap till migranter: ”Vi vill att afrikanska migranter ska veta att ifall de kommer hit, kommer vi skicka tillbaka dem.

Italien är inte längre öppet för alla typer av immigration.” – Utvisa dem är inte rasistiskt, det är bara sunt förnuft, säger Salvini som ett svar på anklagelser om rasism från FN som inrikesministern nu överväger att strypa biståndet till.

Att utvisa illegala migranter – rasism? Herregud alltså, hur kan det ses som rasistiskt att inte vilja ha kriminella afrikaner i sitt land? Vänsterfeminister och miljösocialister och en stänk av kommunism, ja det beskriver nog bäst dessa förbannade idioter och deras mer och mer panikslagna och desperata kamp, för att vara med om att förstöra vårt fina Europa helt! De skulle fängslas alltså!

Samhällsnytt

 

 

Annonser

1 svar »