Brott

Trippelmordet i Göteborg – Irakier ströp frun och dränkte barnen, skilsmässa troligt motiv

trippelmord-haktad (1)

Bild: Irakiern ströp frun och dränkte barnen

Detta är inte bara fruktansvärt utan också förbannat onödigt, vi ska inte släppa in såna här mordiska individer utifrån, att importera brottslighet är totalt galet men blir ett resultat av den massinvandring som pågår. Det är bättre att irakier söker sig till länder i närmaste omgivning och inte långt upp norr där de på intet vis passar in det minsta.

Mannen erkände att det var han som som tog livet av kvinnan och deras två barn som är i förskoleåldern. Ingen ytterligare person tros ha befunnit sig i lägenheten när brottet begicks.

Polisen har inte offentliggjort några uppgifter om på vilket sätt kvinnan och barnen bragts om livet eller om mannen uppgett något motiv till brottet.

Grannar uppger att det var en skötsam familj och både mannen och kvinnan ska ha varit djupt religiösa och aktiva i en lokal församling.

Mannen har ursprung i Irak, i staden Karada, enligt uppgifter i folkbokföringsregistret. Han fick uppehållstillstånd i Sverige 2002 och blev svensk medborgare 2006.

Uppgifter till Samhällsnytt från en trovärdig källa gör gällande att mannen ströp sin fru och dränkte barnen.

Det ska ha varit han själv som ringde polisen och berättade att han försökt begå självmord, men misslyckats.

Mannen är 38 år gammal och uppges jobba som spårvagnschaufför.

Fruktansvärt att ta del av, han måste lida av en allvarlig psykisk störning och det lär nog p7:an och den efterföljande p12:an visa, det är jag helt säker på.

Det har fullständigt brustit för mannen och det faktum att han försökte ta sitt liv också,det visar på desperation och psykotiska inslag.

Kommer troligtvis dömas till rättspsykiatrisk vård med särskild utskrivningsprövning, det vågar jag slå vad om, vilken hemsk historia detta är! Dränka sina egna barn alltså!

Vi ska inte ha in sådant här folk i vårt land, det räcker väl med den brottslighet som vi redan har!?

Samhällsnytt

Annonser

1 svar »