EU

Video: Nationalism vs Patriotism, med Fredrik Lindström

Nya vindar blåser över Europa och har så gjort i ett par år nu. Många politiska partier på den yttersta högerkanten har vunnit framgång och partier som norska -Fremskrittspartiet, Danska – Dansk Folkeparti, Svenska – Sverigedemokraterna, Finländska – Sannfinländarna, Italiens – Lega Nord, Belgiens – Vlaams Belang, Frankrikes – Nationella Fronten och Nederländernas Frihetsparti med den karismatiske partiledaren Geert Wilders vid rodret. I länder som Ungern och Polen står man bergfast vid sin nationella tillhörighet, och man motsäger sig helt en muslimsk invandring.

I ex. Polen, med en befolkning på drygt 40 miljoner invånare, så är mer än 95 procent av befolkningen etniska polacker.

I Sverige är mer än 25 procent icke-etniska svenskar. Och det med en befolkning på strax över tio miljoner. Det ger med enkel matematik 2.5 miljoner icke-etniska svenskar.

Häpnadsväckande och faktiskt chockerande siffror. I Tjeckien har också nationalismen blommat upp och likadant i Österrike.

De länder som man får se som rena skräckexempel är ju hårt islamiserade Frankrike, Tyskland, Storbritannien, Belgien och Spanien.

Det väller in mängder av afrikanska båtflyktingar, från främst Somalia och Eritrea, och även flyktingar från Mellanöstern som ex. irakier och afghaner.

Och det verkar aldrig ta slut. Det är hög tid nu att vi europeer ser på hur Europa faktiskt har blivit de senare åren, ett enormt förfall och en massiv islamisering som rostar sönder samhället helt.

Politiker, som vår egen Stefan Löfvén, står i teve och ljuger svensken rakt upp i ansiktet, och menar på fullt allvar att det inte finns någon islamisering ,och det visar ju på vilken sida han har valt att stå på.

Förhoppningsvis tar Sverige ett nytt och ett stort steg 9/9 och väljer rätt väg att gå.

Se på Danmark ex. där ett förbud mot maskering innebär att muslimska kvinnor som går med burka, hijab eller med niqab på allmän plats får betala 1000 danska kronor i böter.

M.S

Youtube

Annonser