Brott

Denna man på polisens fantombild sökes misstänkt för flera våldtäkter i Malmö

ladda ned (1)

Bild: Polisens fantombild på våldtäktsmannen

Mannen på bilden söks för flera fall av våldtäkter i Malmö. En våldtäkt skedde på Rosengård 22 maj och en våldtäkt skedde på Ribbersborgsstranden 2 juli.

– Vi vet att det är samma gärningsman, vi har teknisk bevisning i form av DNA från båda brottsplatserna.

Vi misstänkte det redan från början, med tanke på modus, som man kallar det. Att cykla efter kvinnor.

Vi trodde också att det var samma gärningsman med tanke på det våld som utövades, säger Ola Lavie till Kvällsposten.

Vid den andra våldtäkten misshandlades offret även. Enligt signalementet ska mannen ha mörkt hår och mörka ögon, vara mellan 25-40 år, mellan 170-180 centimeter lång och beskrivs som lite större och stark.

Polisen vädjar nu om hjälp från allmänheten för att hitta mannen. – Vi behöver fler hjälp från allmänheten för att lyckas fånga den här mannen.

Vi släppte en video på när han cyklade i somras, och det gav en del tips. Nu behöver vi fler tips för att ringa in honom, säger åklagaren Ola Lavie till Kvällsposten.

Alla dessa förbannade sexualbrott som drabbar kvinnorna i Sverige, ska det inte göras något radikalt åt problemet eller?

Alla normalbegåvade begriper ju att antalet sexualbrott har ökat explosionsartat samtidigt som invandringen har ökat explosionsartat den också, det är väl inget att sticka under stolen med?

Man ser ju på fantombilden att det inte är någon Olle, Bengt eller Anders man söker utan en man med härkomst i Mellanöstern, mest troligt alltså.

Polisen måste göra något åt problemet och straffen för våldtäkt måste minst dubblas.

Och man måste börja användas de högre straffskalorna och att fängelse ska vara per automatik vid våldtäkt.

M.S

Samhällsnytt

Annonser