Brott

Man gripen – ska ha försökt våldta 14-åring

cropped-3196.jpg

Bild: 14-årig tjej utsatt för våldtäktsförsök

Alla dessa förbannade sexualbrott som fullständigt exploderat i antal de senaste åren, varenda dag läser vi om våldtäkter och vidriga pedofiler som jagar unga tjejer, samhället har utvecklats helt klart till det sämre på många punkter. Internet är mycket bra men ligger också bakom mycket dåligt alltså med tanke på pedofiler som sitter med fejkprofiler och groomar småbarn.

Polisen har gripit en man som misstänks ha försökt våldta en 14-årig flicka. Flickan ska ha slitits ner på marken men lyckats fly, skriver Aftonbladet.

– Vi är i Åkersberga och jobbar med ett misstänkt grovt brott, säger Carina Skagerlind vid Stockholmspolisen.

Händelsen ska ha inträffat i Åkersberga norr om Stockholm på torsdagseftermiddagen.

Den misstänkte mannen jagades av polis och senare meddelade polisen att en man gripits, enligt Aftonbladet. Flickan ska plötsligt ha angripits av en för henne okänd man som drog ner henne på marken.

Hon ska dock ha lyckats slita sig för att sen springa från platsen. Flickans föräldrar ska sen ha larmat polisen, enligt Aftonbladet.

Polisen fick in larmet vid klockan 16 på torsdagen. – Vi är i Åkersberga och jobbar med ett misstänkt grovt brott.

Jag kan inte gå in på rubricering med hänsyn till förundersökningen och målsägande, säger Carina Skagerlind vid Stockholmspolisen.

Polisen kan inte uttala sig om i fall de söker någon eller inte. De vill inte heller säga något om signalement. Enligt uppgifter till Aftonbladet handlar det om en man i 40-årsåldern.

Expressen

Annonser